top of page

Videoclip Women

'Golden'

Het was wat schuiven, maar de datum staat vast. Maandag 26 juni 2023 gaan we onze videoclip opnemen, met alle adults lessen. Hier vind je alle informatie over die dag, ons plan B en als laatste, de knop om je officieel op te geven.

 Opgeven kan tot 31 mei 2023.

Strand tijd
Strand tijd

Informatie

Dit jaar staat de videoclip in het teken van het strand, zonnebrillen, zand, strandbedden, zee, beachclubs. Hiervoor gaan we naar Havana Beachclub bij de Eerste Slag in Rockanje. We reserveren daar tafels zodat we met z'n allen een plekje binnen hebben voor onze tassen en voor een drankje tussendoor. De clip wordt in ieder geval opgenomen op het strand. Afhankelijk van de drukte bij Havana mogen we daar ook binnen opnames maken en ze gaan voor ons de hemelbedden proberen vrij te houden.

Mocht het weer zo slecht zijn dat we buiten niet kunnen filmen,  dan wijken we uit naar maandag 3 juli 2023. Deze beslissing nemen we pas op maandagmiddag 26 juni en niet eerder.

Praktisch

De feiten op een rij:

 

Datum: maandag 26 juni

Aanwezig: 19:00 uur

Einde: 22:00 uur

Dresscode: wit en goud, en zonnebril

Schoeisel: blote voeten en heels, voor de selectie booties wit/zwart

Extra: denk aan mooie sieraden, veertjes, mooie make-up etc. Neem ook een mooi badlaken mee alsjeblieft. 

Kosten: € 25,-

Aanmelden via onderstaande knop.

Wit Zijde

Vragen aan jullie

Dan hebben we nog twee vragen aan jullie.

 

Als eerste, wie eet er mee bij Havana om 17:00? Je kunt je opgeven in het aanmeldformulier.

 

En voor de hemelbedden zijn we op zoek naar ca. 6 witte gordijnen. Het liefst lekker licht, misschien doorzichtig, en allemaal hetzelfde. Heb je die héél toevallig liggen en kunnen we die gebruiken? Wij zoeken ondertussen verder, maar niet geschoten is altijd mis.

 

Dinner & curtains
Optioneel

Bedankt voor het indienen!

bottom of page