top of page

Kinderfeestjes

PARTY PARTY! Is er binnenkort eentje jarig die gek is op dansen? Boek een kinderfeestje bij Confi.Dance! We doen dansspelletjes en werken naar een presentatie toe. Aan het einde van het feestje presenteren wij de show aan de ouders. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor lekkers en cadeaus! De jarige bepaald welke liedjes er worden gedraaid en krijgt ook een leuk cadeautje van ons. 

Er is van alles mogelijk voor jongens én meiden. Dit kan allemaal bij jou thuis of bij ons op locatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

CONFI DANCE HIGH RES-15.jpg
KINDERFEESTJES
CONFI DANCE HIGH RES-16.jpg

DANSWORKSHOPS

Met een dansworkshop kunt u alle kanten op! Laat kinderen kennis maken met cultuur of breng collega's bij elkaar met een leuke interactieve dans.  Confi.Dance biedt een ruime keuze dansworkshops aan!

 

Wij gaan door heel het land langs op scholen (regulier en speciaal onderwijs), bij personeelsfeesten, buurthuizen, feesten, evenementen en conferenties. Wij geven alle soorten dansstijlen: van hiphop tot moderne dans en van Bollywood tot line dance. Algemene Dans Vorming en Zumba-dans zijn ook erg populair.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

DANSWORKSHOPS

PRIVÉ- DUO & SMALLGROUP

Alle aandacht voor jou!

 

Hoe tof is het als de docent zich helemaal op jou kan focussen?

Volledig in gaan op;

  • jouw wensen

  • jouw verbeterpunten

  • jouw muziek

  • jouw stijl

  • jouw groei

  • jouw ontwikkeling als danser!

Dit kan met een één op één les (privéles), een les met z'n tweeën (duoles) of in een smallgroup les (max 4-6 dansers). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

CONFI DANCE HIGH RES-2.jpg
Privelessen

Er is bij Confi.Dance heel veel mogelijk! Een openingsdans voor bruidsparen, een groepschoreografie voor een jubileum of een uitdagend vrijgezellenfeest... Heb jij speciale wensen? Neem contact met ons op!

bottom of page