Kinderfeestjes

PARTY PARTY! Is er binnenkort eentje jarig die gek is op dansen? Boek een kinderfeestje bij Confi.Dance! We doen dansspelletjes en werken naar een presentatie toe. Aan het einde van het feestje presenteren wij de show aan de ouders. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd voor lekkers en cadeaus! De jarige bepaald welke liedjes er worden gedraaid en krijgt ook een leuk cadeautje van ons. 

Er is van alles mogelijk voor jongens én meiden. Dit kan allemaal bij jou thuis of bij ons op locatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

DANSMODESHOWS

Wij combineren fashion & dans in één show: een dansmodeshow. Laat de klanten of het publiek op een pakkende manier kennis maken met de collectie. Dit kan voor sportmerken, schoenenwinkels én kledingzaken. Wij zoeken samen met u de juiste combinatie van fashion, dans & muziek die aansluit op uw zaak. Daarmee creëren wij de sfeer die u wilt uitstralen naar de klant.

 

Wij werken zowel met professionele als amateur dansers en modellen, kinderen, volwassenen en ouderen. Wilt u meer weten over onze dienst? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

PRODUCTPRESENTATIES

Bloemen met moederdag, een nieuwe fiets als je naar de middelbare school gaat, een zonnebril wanneer de zon weer gaat schijnen en een nieuwe koptelefoon voor je verjaardag. Allemaal producten die middels een productpresentatie aan de klant getoond kunnen worden. Dit doen we door een combinatie van dans, muziek, interactie met het publiek en sfeer. 

Wij gaan met u in gesprek om te kijken wat uw doelen en wensen zijn. We kijken naar de mogelijkheden en maken een creatieve presentatie waarmee uw producten worden gepresenteerd. 

Wij werken zowel met professionele als amateur dansers en modellen, kinderen, volwassenen en ouderen. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. 

 

DANSWORKSHOPS

Met een dansworkshop kunt u alle kanten op! Laat kinderen kennis maken met cultuur of breng collega's bij elkaar met een leuke interactieve dans.  Confi.Dance biedt een ruime keuze dansworkshops aan!

 

Wij gaan door heel het land langs op scholen (regulier en speciaal onderwijs), bij personeelsfeesten, buurthuizen, feesten, evenementen en conferenties. Wij geven alle soorten dansstijlen: van hiphop tot moderne dans en van Bollywood tot line dance. Algemene Dans Vorming en Zumba-dans zijn ook erg populair.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!