CONFI DANCE HIGH RES-30_edited.jpg

Confi.Dance presents
Make yourself proud


eindvoorstelling
zaterdag 25 & zondag 26 juni 2022
@Barbiertje Hellevoetsluis

Het is weer tijd voor een feestje! YES! We vieren het einde van het dansseizoen met een hapje en een drankje in Muziekcafé het Barbiertje in Hellevoetsluis. Het is JOUW tijd om te STRALEN, te LACHEN & te GENIETEN. Wij geven alle dansers daar nu een podium voor... Samen met jouw docent en jouw dansgroep krijg je een dans aangeleerd van 5 minuten. Die voer je dus met je hele dansgroep op. Maar.... Wij bepalen niet alleen wat jij laat zien on stage. Nee, jij mag zelf ook een optreden verzorgen!

Zelf je eigen show maken. Hoe zit dat precies?

 

 

Tijdens de voorstelling krijg je náást de dans die je aanleert bij je docent ook de kans zélf op te treden met een eigen show! Dit kan een gave dansshow zijn, een liedje dat je gaat zingen, misschien kan je heel goed gitaar spelen of ben je een ster in leuke grappen maken! Goochelen, super moeilijke sommen uitrekenen of een DJ set draaien... Iedereen heeft talent! Het kan en mag allemaal! Jouw docent gaat jou hier ook bij helpen. Jij komt met je idee en wij helpen jou er een mooie show van te maken. Dit hoeft niet persé met iemand te zijn die danst bij Confi.Dance! Dit mag ook samen met iemand zijn die niet bij ons danst. Hoe leuk is dat?!

 

Om mee te kunnen doen met een eigen show moet je je tijdig aanmelden. Dit kan t/m zondag 22 mei via het inschrijfformulier op deze pagina. Je hoeft je NIET aan te melden voor de dans die je leert van jouw dansdocent, die doet iedereen namelijk mee :)

Zodra de aanmelding bij ons binnen is nemen wij contact met jou en dan gaan we aan de slag met een super toffe show!

Programma eindvoorstelling

 

Om iedereen de volle aandacht te geven organiseren wij in totaal 8 shows! WOOW! 

16.00 uur - 17.00 uur

17.00 uur - 18.00 uur

18.00 uur - 19.00 uur

19.00 uur - 20.00 uur

20.00 uur - 21.00 uur

ZATERDAG 25 JUNI

 SHOW 1 

11.00 UUR - 12.45 UUR

SHOW 2

13.00 UUR -14.45 UUR

 

SHOW 3

15.00 UUR - 16.45 UUR

 

SHOW 4

17.00 UUR - 18.45 UUR

 

SHOW 5

20.30 UUR - 22.30 UUR

 23.00 UUR TILL LATE  

ZONDAG 26 JUNI

SHOW 6

11.00 UUR - 12.45 UUR

SHOW 7

13.00 UUR -14.45 UUR

SHOW 8

15.00 UUR - 16.45 UUR

 

DANCE FOR MINI'S

CONFI.DANCE CLASS 6 T/M 8 JAAR

URBAN STYLE 4 T/M 6 JAAR

URBAN STYLE 6 T/M 8 JAAR

URBAN STYLE 9 T/M 11 JAAR

CONFI.DANCE CLASS 9+

URBAN STYLE 12+

AFRO DANCE

BREAKDANCE

HEELS CLASS

THROWBACK THURSDAY

 CONFI.DANCE AFTERPARTY 18+ 

 

CONFI.DANCE CLASS 6 T/M 8 JAAR

URBAN STYLE 6 T/M 8 JAAR

URBAN STYLE 9 T/M 11 JAAR

CONFI.DANCE CLASS 9+

URBAN STYLE 12+

AFRO DANCE

BREAKDANCE

Elke show wordt geopend door Team Confi.Dance! Tijdens de show zal elke groep minimaal 1 dans laten zien met alle dansers uit hun eigen dansles en daarnaast is er ruimte voor eigen shows.  Ieder kind (m.u.v. de mini's) danst dus 2x (op zaterdag én zondag). 

Het is voor ons de eerste keer dat we dit doen. Het is heel spannend, een hele uitdaging en we zijn héél erg benieuwd naar de aanmeldingen voor een eigen optreden! Wij geloven dat dit héél erg leuk gaat worden! Make Yourself Proud Kids, LET'S DO THIS!

*shows zijn nog o.v.b.

 

Kaartverkoop

 

 

Een veelgestelde vraag die we krijgen: 'Waarom moet ik een kaartje kopen om naar mijn eigen kind te kijken?' Wij begrijpen deze vraag en geven je er graag antwoord op! Bij een dansstudio is het vrijwel altijd zo dat het seizoen grootst eindigt met een voorstelling. Meestal in een écht theater (super tof). Daar komt super veel bij kijken qua voorbereiding. Denk aan muziekmixen maken, video's maken, de shows organiseren, kleding/kostuums organiseren, eten en drinken verzorgen, hulpouders inschakelen en instrueren, bedankjes en toitoitoi's verzorgen, draaiboeken maken, reclame maken etc. etc. Dit zijn meestal dingen waar je eigenlijk niet bij stil staat tot je het zelf gaat organiseren of mee draait met de organisatie. Dit alles kost heel veel tijd. Daarnaast kost een voorstelling ook heel veel geld. Zo gaat er geld naar de huur van het theater/locatie, kosten van de kostuums/kleding, eten & drinken verzorgen voor alle docenten/hulpouder/kids, bedankjes en toitoitoi's kopen, kosten van het maken van muziekmixen/video's, extra kosten aan licht/geluid, benzine om alle ritjes voor de organisatie te regelen, verzekeringen, licenties om muziek te mogen draaien en ga zo maar door... Het is echt heel erg veel! Omdat wij nog niet zo groot zijn moeten wij bepaalde keuzes maken want helaas kan het nog niet allemaal. Volgend jaar komen we weer met een nieuwe show met meer mogelijkheden. 

Wij doen dit, net zoals alle andere dansscholen in Nederland, echt uit liefde voor de kids. Het is gewoon super gaaf om op te treden! Dat is immers wat wij dansers graag doen. En dat gunnen wij onze dansers zo erg! Investeren in zoiets moois doen wij sowieso met heel veel extra tijd en energie die we met z'n allen erin stoppen. Veel dingen kosten echter ook geld. En dat moet toch ergens vandaan komen. Daarom vragen wij jou te betalen voor een kaartje.

 

De kaartverkoop start op zaterdag 28 mei en zal via onze website verlopen. Meer informatie verschijnt later op de website!

Yes yes schrijf je hier in voor een eigen optreden!

Kies hier je show

Bedankt voor je aanmelding!Wij nemen z.s.m. contact met je op. 

 

Repeteren in het Barbiertje

 

 

Wij krijgen de mogelijkheid alvast te oefenen in het Barbiertje! Super fijn, want dan kunnen alle kids al zien waar ze gaan dansen en wat hun dansplekje gaat worden. We verplaatsen in week 22 ALLE danslessen naar het Barbiertje. (Ouders kunnen hier niet bij blijven, m.u.v. de Dance for Mini's). 

MAANDAG 30 MEI

Alle maandaglessen worden op hetzelfde tijdstip in het Barbiertje gegeven.

DINSDAG 31 MEI

Helaas lukt het niet om de zaterdaglessen te verplaatsen iv.m. werkzaamheden in het Barbiertje. Daarom krijgen zij alle danslessen op dinsdag 31 mei in het Barbiertje:

15.30 uur - 16.30 uur Dance for Mini's (ouders mogen erbij blijven en dan nemen we lekker de tijd)

16.30 uur - 17.30 uur Confi.Dance Class 6 t/m 8 jaar

17.30 uur - 18.45 uur Confi.Dance Class 9+

Let op: de lessen gaan op zaterdag 4 juni WEL door!

Op deze dag halen we de lessen in die we op zaterdag 25 juni missen door de eindvoorstelling. 

DONDERDAG 2 JUNI

Alle donderlessen worden op hetzelfde tijdstip in het Barbiertje gegeven.

Extra oefenen in Rockanje

 

 

 Mijn kind vind het spannend... 

We merken dat veel kinderen het spannend vinden... Daarom willen wij hen heel graag extra ondersteuning bieden. Dit kan op onze locatie in Rockanje op dinsdag 7 en dinsdag 14 juni van 15.30 uur - 16.30 uur. Je kan je kind hiervoor opgeven via een mailtje. In dit uurtje bieden we de kids de tools die ze nodig hebben om hun angst te overwinnen en het podium op te gaan!

 Extra ondersteuning voor je eigen show 

De kids die een eigen show gaan laten zien kunnen op vrijdag 3, 10 en 17 juni tussen 14.00 uur - 17.00 uur bij mij terecht in Rockanje! Daar kan ik je helpen met de choreografie, performance, muziekmix, kleding etc... Graag van te voren even mailen wanneer en hoe laat je komt. 

Wij willen iedereen heel veel succes wensen met het maken van je eigen optreden!
You can do it! go for it!


-- Liefs, Anique, Carl & Hélène

CONFI DANCE HIGH RES-33.jpg

Anique

Docent Urban

CONFI DANCE HIGH RES-2.jpg

carl

Docent Breakdance, Afro & Urban

CONFI DANCE HIGH RES-36.jpg

hélène

Docent Mini's, Confi.dance Class, Heels Class & Throwback Thursday