top of page
Confi.Dance Logo GROW_Vectoren_voorbeeld.png

Op deze pagina is alle informatie voor selectieteam GROW. (zaterdag 09.00 uur - 10.00 uur) te vinden.

 

Mogelijk is niet alle informatie volledig. Soms wachten wij nog op nieuws van een bepaalde organisatie. We zullen je via mail laten weten wanneer er weer iets nieuws op de website staat. Heb je vragen? Stel die gerust over de mail of bel mij 06 46 40 65 10. Gelieve géén sms of WhatsApp te sturen.

Grow.

agenda

zondag 24 maart 2024

Deelname Shell we Dance Hoofddorp

zaterdag 27 april 2024

Optreden Koningsdag Vesting & Nieuwenhoorn

zondag 9 juni 2024

*Finale Shell we Dance

(geen optreden, misschien staat Impact. hier wel in)

zaterdag 8 juni 2024

Generale repetitie eindvoorstelling

zaterdag 15 juni 2024

Eindvoorstelling De Stoep

Agenda Grow.
Shell we Dance Grow.

shell we dance

  DEELNAME/KOSTEN  

Wij gaan er vanuit alle dansers aanwezig zijn bij de wedstrijd. Afmelden graag z.s.m. via e-mail.

Betaling deelname + kleding

Iedereen heeft al een factuur ontvangen en betaald voor de wedstrijd (€7.50 per danser per wedstrijd + €50,- showkleding).

Refund

Je betaald in de eerste instantie voor de wedstrijd ongeacht of je er wel of niet bij bent. Wanneer je de wedstrijd niet bij kan wonen horen wij dat graag z.s.m. via mail. Tot 2 weken voor de wedstrijd kunnen wij de deelname kosten terugstorten. Daarna geven wij geen geld meer terug, dat ontvangen wij namelijk ook niet meer terug van de organisatie.

  ID/PASPOORT  

De reglementen zijn streng. Zo is het belangrijk dat wij een kopie van hun ID/paspoort op zak hebben tijdens de wedstrijd. Dit i.v.m. de leeftijdscategorie regels (zie op de website het kopje reglementen). Doe dit op een veilige manier. Op de knop hieronder kan je lezen hoe je dat precies kan doen.

 

Géén foto of PDF ID/paspoort

= géén wedstrijd!

  HOE GAAT ZO'N DAG?  

Coach is backstage

Alle dansers gaan met mij (Hélène) mee backstage. We verzamelen al buiten voor de backstage ingang (lees de belangrijke informatie brief hieronder door voor waar dat is). Ouders kunnen alleen de foyer in en gaan niet mee met de dansers. Er zijn geen uitzonderingen mits dit specifiek met jou is besproken..

Publiek / na de show

Het publiek zit in de zaal. De dansers komen na de show weer de foyer binnen. Daar kunnen de kids weer opgehaald worden. We vinden elkaar vanzelf wel. We hebben geen vaste plek om af te spreken.

Showkleding

Kom ready-to-dance aan (!). Backstage wisselen we de buitenschoenen om voor de dansschoenen.

 

Einddans

Alle kinderen moeten thuis de einddans leren. Die doen alle groepen met elkaar op het podium. Zie de belangrijke linkjes hieronder. Grote kans dat de einddans dit keer niet doorgaat omdat het een heel druk programma is. Het is wel leuk als ze hem thuis een beetje leren.
 

  PRAKTISCH  

Timetable

Aanwezig: 12.45 uur

Show 3: 13.30 uur - 15.15 uur

CAT2. RECREATIE

Ticketverkoop

De kaartverkoop start maandag 18 maart om 19.00 uur. Wees er snel bij! De kaartverkoop gaat altijd hard en is vrijwel altijd uitverkocht. Zet je wekker en ga dus achter die computer zitten. De kaartverkoop gaat via deze website.

Adres: Raadhuisplein 3 Hoofddorp

 

Carpoolen

Hoofddorp is een eindje weg. Misschien lukt het niet voor alle ouders om mee te komen om naar de wedstrijd te komen kijken. Hopelijk wel want support is natuurlijk super belangrijk (!!!). Mocht je vervoer nodig hebben of heb je een plek vrij in de auto? Stuur ons dan een mail zodat wij het carpoolen kunnen regelen.
 

Hulpouders

Hulpouders op de dag zelf zijn niet nodig. Er mag maar één begeleider mee backstage. Dat zal de coach zijn. De rest zit in het zaal als publiek.

 

Wil je graag hulp aanbieden voor praktische zaken? Daar zijn we heel dankbaar voor! Er valt genoeg te regelen zoals het organiseren van het carpoolen, eventueel haren vlechten en misschien nog meer waar we nu nog niet bij stil hebben gestaan. Laat het ons via mail weten dat als je zou willen helpen.

Kleding

Ga naar het kopje wedstrijd/demo kleding.

Belangrijk linkjes Grow.

wedstrijd/demo kleding

Regels

Hou het schoon, heel en netjes. De dansers mogen het dit seizoen nog dragen buiten de wedstrij en shows om. Is het kapot? Dan is het eigen verantwoording nieuwe aan te schaffen. Let op: alle kleding is in de sale bij verschillende winkels gekocht. Ik kan niet garanderen dat het er nog steeds is. Als je kleding niet in orde is voor de wedstrijd kan je helaas niet mee doen. Jammer voor jou maar ook vervelend voor het team. Wees verstandig.

Kleding

blauwe broek

witte top

zwarte jacket

100% witte schoenen

make-up: maak de ogen lekker op, blush op de wangen en een felle lippenstift.

haar: hoge strakke staart zonder plukjes. Bij kort vast uit het gezicht.

Wedstrijdkleding Grow.

koningsdag 27 april

   TIMETABLE  

Optreden Vesting

10.30 uur aanwezig Droogdok

11.00 uur show (alleen wedstrijdchoreo)

Hier doen alleen de selectieteams aan mee. Jullie krijgen een gratis kaartje om daar eventueel nog wat spelletjes te doen en wat de drinken. Het is een speciaal (en nieuw) event voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Als er een Facebook pagina is van dit event zet ik het bij de informatie.

*Selectie Impact. is hier ook bij aanwezig. De rest van de dansschool heeft hier geen optreden.

Optreden Nieuwenhoorn

13.30 uur aanwezig Woelhoek zaal 2

14.00 uur / 14.15 uur show (wedstrijdchoreo en tijdmachine dans)

Rond 14.30 uur klaar en spullen pakken uit zaal 2

Volgorde optreden:

1) Grow.

2) Impact.

3) Tijdmachine met álle dansers

 Klik hier voor algemene informatie over dit optreden.

Let op: ik ga er van uit dat het hele team aanwezig is deze dag. Zo niet, meldt je dan via mail z.s.m. af! 

   KLEDING  

Je wedstrijdkleding mét een Confi.Dance T-shirt (maakt niet uit welke) onder je jack i.p.v. de witte top. Heb je geen Confi.Dance T-shirt? Dan doe je je witte top aan.

Haar en make-up zelfde als bij de wedstrijd.

Koningsdag Grow.
bottom of page