top of page
CONFI DANCE HIGH RES-31_edited.jpg

Hé leuk dat wij ons aan
jou mogen introduceren!

Hallo daar!

Leuk dat je interesse hebt in onze dansstudio! Jij of jouw kind is van harte welkom om bij ons te komen dnsen. Wij informeren je graag over onze danslessen op deze pagina.

Ledenpagina website.png

O nog een momentje voordat je naar de informatie over je introductiepakket gaat!

Wij hebben voor al onze klanten binnenkort 3 Confi.Dance Tools om te ontdekken in onze online leeromgeving!

Dus ook voor jou! We gaan in op mindset, het ontleden van nummers én ik deel met jou mijn ultieme hack die ik eigenlijk voor alles gebruik dat ik in het leven wil bereiken...

In de week van maandag 23 oktober ontvang je een mail met een link!

Informatie dansles

> MINI'S
> KIDS
> TEENS

Bij aankomst vragen we je nog even te wachten bij de bar tot de docent alle dansers van de gang ophaalt. De meeste kinderen hebben hun danskleding al aan bij aankomst. Er zijn geen kleedkamers. Omkleden kan op de gang. Je hebt als ouder altijd de mogelijkheid om de eerste 5/10 minuten even te komen kijken. Daarna verzoeken wij je de danszaal te verlaten. De laatste 5 minuten kan je weer even komen kijken. Je kan ondertussen een bakje koffie of thee doen aan onze bar. 

Gemakkelijk zittende (dans)kleding is het fijnst voor een dansles. Prinsessenjurkjes voor de mini's zijn uiteraard ook helemaal leuk! Gelieve sneakertjes/schoentjes te dragen. Dot mogen buitenschoentjes zijn, zolang ze maar niet vies zijn. Blote voeten, sokken/panty’s of balletschoentjes met een gladde zool zijn niet toegestaan vanwege de veiligheid. Neem ook een flesje water mee voor de pauze. Pakjes en sapjes zijn niet(!) toegestaan in de danszaal. 

> ADULTS

Bij aankomst vragen we je nog even te wachten bij de bar. De deur gaat vanzelf open om lekker te komen dansen! 

Wat je aan doet is helemaal aan jou. Sommige dansen graag in een spijkerbroek en anderen weer in een legging. Trek iets aan waar jij je prettig in voelt.

Kom je voor de urban les?

Trek dan schone sneakers aan (dit mogen buiten schoenen zijn).

 

Kom je voor de Heels les?

De les start op sokken of sneakers. Daarna gaan de hakken aan. Hakken zijn niet verplicht maar wel heel leuk! Al dans je een deel van de les op hakken. Trek hakken aan die goed om je voet zitten en waar je niet uitglipt. Gelieve géén naaldhakken aan te doen vanwege de vloer. Neem ook een matje mee voor de buikspieroefeningen en vergeet je flesje water niet. 

CONFI DANCE HIGH RES-8.jpg

Wij kijken er naar uit jou te verwelkomen!
Let's dance... be Confi.Dance!

bottom of page