DE DOCENTEN

Hélène

eigenaar 

confi.dance


dansdocent

Dierenliefhebber

dansdiëtist

wandelt graag met hondje tony

wilde ooit een honden uitlaatservice

is heel gelukkig met haar vriend & zijn 2 kinderen

Toen ik 2 was ging ik al op peuterballet. En daarna kwam de streetdance, jazzballet en showdans... Mijn ouders reden 4x per week op een neer naar de dansschool zodat ik al mijn danslessen kon volgen na school. Dans heeft mij toen gegrepen en nooit meer losgelaten!

 

Na het vmbo werd ik aangenomen op het Albeda Dans College in Rotterdam; ó wat was ik gelukkig! Na 4 jaar studeerde ik af als allround danser en danste bij artiesten, liep modeshows voor grote merken en gaf dansles. Werken als danser was fantastisch, maar werken als dansdocent gaf pas écht voldoening. 

 

Omdat ik het nog niet helemaal wist ben ik verder gaan studeren: hbo Voeding en Diëtetiek. Vervolgens heb ik in Papendal de titel sportdiëtist gehaald en startte ik mijn eigen diëtistenpraktijk. Ik hielp dansers met een optimaal voedingspatroon en hielp ze op een gezonde manier om te gaan met hun instrument: het lichaam. 

In 2017 besefte ik dat dat het nog niet helemaal was... maar wat dan wel? Het duurde even... maar in 2019 was Confi.Dance geboren! 

Confi.Dance valt onder het bedrijf 'Eat Breathe Dance'. Voeding & Dans: mijn passie. 

Anique

vervangend dansdocent bij confi.dance

uitvoerend danser

model

passie voor choreograferen

houdt van citytrips & reizen naar nieuwe plekken

Ik ben Anique Schoonebeek. Ik ben 20 jaar en ik woon in Barendrecht. Dit jaar studeer ik af op het Albeda Dans College in Rotterdam, een allround dansopleiding die opleidt voor het commerciële werkveld. Hierbij kun je denken aan TV, concerten, dansen bij artiesten etc.

 

Ik heb al op mooie podia mogen staan zoals de Ziggodome, Ahoy en AFAS Life. Naast dansen doe ik ook modellenwerk en heb ik afgelopen jaar andere andere de Hunkemöller Fashionshow gelopen.

 

Ik ben zelf als 6 jarig meisje begonnen met dansen. Mijn passie voor dans is toen ontstaan en altijd gebleven. Ik was fanatiek en danste 4 dagen in de week, van modern tot hiphop en van showdance tot ballet. Ik besloot dat ik van mijn passie mijn werk wilde maken en ging auditie doen bij het Albeda Dans College. Toen ik daar werd aangenomen was dit een droom die uitkwam. Ik ben nu elke dag bezig met dans.

 

Naast uitvoerend danser word ik ook opgeleid tot dansdocent. En wat is er nu mooier dan mijn passie te mogen doorgeven aan de nieuwe generatie dansers.

 

In mijn lessen staat het dansplezier voorop, want zo blijft passie groeien en dat is het meest belangrijk!

"Behind every dancer who believes in themself

is a teacher who believed in them first"

Let's dance... be Confi.Dance

Danslocatie

Buurtcentrum de Oude Woelhoek,

Achterdorp 9 3223 BA Hellevoetsluis

social media

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Studio Confi.Dance | Logo ontwerp & foto's: