DE DOCENTEN

a415a690-2540-40fb-bc3a-e2db0580f4ef_edi

Tamblyn

DSC_4453%20kopie_edited.jpg

Hélène

Image%202_edited.jpg

Anique

IMG_6781_edited.jpg

Vera

PHOTO-2021-08-23-11-28-39_edited.jpg

Deveny

Hélène

DSC_4453%2520kopie_edited_edited.png

eigenaar 
confi.dance

dansdocent

Dierenliefhebber

dansdiëtist

wandelt graag met hondjes 
tony & Frenkie


wilde ooit een honden uitlaatservice

GETROUWD, TROTSE MOEDER VAN JOANY & HAPPY MET
BONUSKIDS TWAN EN MILAN

Toen ik 2 was ging ik al op peuterballet. En daarna kwam de streetdance, jazzballet en showdans... Mijn ouders reden 4x per week op een neer naar de dansschool zodat ik al mijn danslessen kon volgen na school. Dans heeft mij toen gegrepen en nooit meer losgelaten!

 

Na het vmbo werd ik aangenomen op het Albeda Dans College in Rotterdam; ó wat was ik gelukkig! Na 4 jaar studeerde ik af als allround danser en danste bij artiesten, liep modeshows voor grote merken en gaf dansles. Werken als danser was fantastisch, maar werken als dansdocent gaf pas écht voldoening. 

 

Omdat ik het nog niet helemaal wist ben ik verder gaan studeren: hbo Voeding en Diëtetiek. Vervolgens heb ik in Papendal de titel sportdiëtist gehaald en startte ik mijn eigen diëtistenpraktijk. Ik hielp dansers met een optimaal voedingspatroon en hielp ze op een gezonde manier om te gaan met hun instrument: het lichaam. 

In 2017 besefte ik dat dat het nog niet helemaal was... maar wat dan wel? Het duurde even... maar in 2019 was Confi.Dance geboren! 

Confi.Dance valt onder het bedrijf 'Eat Breathe Dance'. Voeding & Dans: mijn passie. 

"Great dancers are not great because of their technique,

they are great because of their passion." - Martha Graham

Anique

DOCENT URBAN & COACH bij confi.dance

uitvoerend danser

model

passie voor choreograferen

houdt van citytrips & reizen naar nieuwe plekken

Image.jpeg

Ik ben Anique Schoonebeek. Ik ben 22 jaar en ik woon in Barendrecht. In 2020 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College in Rotterdam, een allround dansopleiding die opleidt voor het commerciële werkveld. Hierbij kun je denken aan TV, concerten, dansen bij artiesten etc.

 

Ik heb al op mooie podia mogen staan zoals de Ziggodome, Ahoy en AFAS Life. Naast dansen doe ik ook modellenwerk en heb ik afgelopen jaar andere andere de Hunkemöller Fashionshow gelopen.

 

Ik ben zelf als 6 jarig meisje begonnen met dansen. Mijn passie voor dans is toen ontstaan en altijd gebleven. Ik was fanatiek en danste 4 dagen in de week, van modern tot hiphop en van showdance tot ballet. Ik besloot dat ik van mijn passie mijn werk wilde maken en ging auditie doen bij het Albeda Dans College. Toen ik daar werd aangenomen was dit een droom die uitkwam. Ik ben nu elke dag bezig met dans.

 

Naast uitvoerend danser ben ik ook opgeleid tot dansdocent. En wat is er nu mooier dan mijn passie te mogen doorgeven aan de nieuwe generatie dansers!

 

In mijn lessen staat het dansplezier voorop, want zo blijft passie groeien en dat is het meest belangrijk!

"Confidence is nothing more than believing in yourself, and believing in yourself is about doing the things you once didn't believe you could do."

- favo quote van Anique.

TAMBLYN

Hi ik ben Tamblyn Baal, 29 jaar jong en kom uit Rotterdam. Toen ik 12 jaar was begon ik met dansen. Ik begon met de stijl hiphop. Ik wilde van mijn passie mijn werk maken en besloot auditie te doen voor het Albeda Dans College. En ik werd aangenomen! Daar heb ik meerdere dansstijlen geleerd zoals moderne dans, klassiek ballet, afro en nog veel meer. Mijn specialiteit is hiphop.

 

Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als freelance danser. Ik heb aardig wat ervaring op gedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld op het podium gedanst bij Armin van Buuren in de Arena. Ik heb samen met Jandino en Najib in de Kuip gestaan en voor de Efteling en Duinrell gedanst. 

Momenteel werk ik als danser bij de Urban Company Xclusiv. Daarmee produceer ik nu een urbantheater voorstelling. 

Ik heb er zin in om mijn passie voor dans met jullie te delen!

lievelingseten
is roti

is dol op zijn zwarte herder

is van 
Nederlandse en 
Surinaamse
afkomst 

heeft ook een sportopleiding gedaan en kan o.a. snowboarden en mountenbiken.

geeft URBAN STYLE & BREAKDANCE bij confi.dance

ed40b7b4-97dd-4e84-8030-197188497d91_edi

"I can't teach you anything. I can only make you think."

- favo quote van Tamblyn.

Vera

Mijn naam is Vera Bonefaas, 22 jaar en woon in Hellevoetsluis. Ik werk als onderwijsassistent op een basisschool in de onderbouw. Dit doe ik met veel plezier! Ik vind het heerlijk om jonge kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. 

Zeven jaar heb ik gespeeld bij het Hofplein Theater in Rotterdam. Hier deed ik dans, zang en spel. Ik heb met trots een aantal dansvoorstellingen mogen doen. Ook heb ik gefigureerd in de soap serie SpangaS en ben ik te vinden in een videoclip van de film Razend. Ik ben dol op bewegen, muziek en acteren. 

Hoe ben ik bij Confi.Dance terecht gekomen? Ik was werkzaam op een basisschool waar Hélène haar danslessen kwam geven aan de kinderen. Ik mocht toekijken hoe de kinderen enthousiast mee deden en stiekem wilde ik zelf ook heel graag mee doen! Terwijl ik de kinderen aan het aanmoedigen was danste ik aan de zijlijn mee. Nadien zocht ik Hélène nog eens op. Na een fijn gesprek ben ik daar gaan dansen. Het klikte meteen!

Nu volg ik zelf de Urban Lady's & High Heels dansles en af en toe de 80's & 90's Class. Plezier staat bij mij voorop! Dansen is voor mij een uitlaatklep. Je kan je gevoel en energie kwijt. 

Kinderen enthousiasmeren doe ik graag. Elk kind is uniek en heeft talent! Ik vind de fantasie en creativiteit van kinderen prachtig om te zien. In mijn lessen geef ik de kinderen ruimte om hun creativiteit te kunnen uiten en hierdoor zich verder te ontwikkelen. 

9A2D03AD-7138-4207-8804-84ED6CAA1340.JPG

Danst samen met de mini's

is een echt gezelligheidsmens

is gek op taarten en cupcakes bakken

 

geniet van

80's songs

 

ze houdt niet van troep! 

ze zit het liefst elke dag met haar voeten in het zand...

"When you dance, your purpose is not te get to a certain place on the floor. It's to enjoy each step along the way."

- favo quote van Vera.

DEVENY

"Why walk when you can dance?

Enjoy the moment of your own sparkle."

- favo quote van Deveny.

PHOTO-2021-08-23-11-30-20.jpg

DANSDOCENT AFRO

UITVOEREND DANSER

HOUDT VAN POKÉ BOWL & SUSHI MAKEN
 
WERKT OOK BIJ POkébowl ORIGINAL
 
LIEFDE VOOR KATTEN 

GEK OP HELLO KITTY

Ik ben Deveny Flohr, 27 jaar jong en woon in Rotterdam. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Dansopleiding Utrecht. Hierna heb ik vele audities gedaan in Amsterdam en ben ik uiteindelijk in het team van FDA (Fievre de Africa) & ILD Company (I Love Dance) terecht gekomen.. Met deze groepen heb ik op grote culturele evenementen mogen staan zoals Kwaku Festival, Swazoomlives, In The Picture festival (ITP) & We Are On The Move. 

Naast Afro volg ik High Heels lessen om mijn confi.dance naar boven te halen. Hier kan ik helemaal mijzelf zijn en genieten van het moment. Dat staat ook voorop in mijn lessen!

Mijn hart ligt bij het lesgeven. Ik kan niet wachten om mijn passie voor dans met jullie te delen!