top of page

2x show = korting*

Voorlopig voor maximaal 50 mensen én alleen geldig bij het voldoen aan de voorwaarden.

Twee keer de show zien? 2e kaartje = 50% korting 💸

Vorig jaar verbaasde het ons dat er onwijs veel ouders en familie wel 2 of 3x naar de theatervoorstelling in het Bres kwamen kijken. Dat was echt geweldig. Graag bieden we iedereen die nu ook 2x wil komen kijken een leuke korting aan. 

De constructie...

De kaartverkoop gaat volledig via Theater de Stoep. Wij kunnen geen kortingen aanbieden bij de aanschaf van jouw 2e kaartje. Na een lange brainstorm zijn we tot een constructie gekomen hoe jij tóch die korting kunt bemachtigen. 

Verkoop seizoen

Het stappenplan

Alleen met de onderstaande stappen en voorwaarden betaal je voor je 2e kaartje €12,50 (incl. drankje en garderobe).

01

Koop je tickets

Klik op deze link om je 2e kaartje te kopen: https://theaterdestoep.nl/voorstelling/studio-confi-dance-2324

Je betaalt eerst het volledige bedrag voor je kaartje. In de eerste week van juli ontvang je jouw korting. Wij moeten ook eerst ons geld ontvangen van het theater.

02

Say cheese, foto #1

Maak op de dag van de eindvoorstelling in het theater vóórdat de eerste show begint, dus vóór 15.00 uur een foto/selfie in de tijdmachine. De tijdmachine staat in de foyer. Zorg dat je op tijd bent! Let op: het bordje SHOW 1 moet op de foto staan.

03

Say cheese, foto #2

Maak daarna ná show 2, dus rond 19.00 uur  foto 2 in de tijdmachine. Ook hier is het belangrijk dat we het bordje van de show moeten zien. Hier zal nu op staan SHOW 2. 

04

Uploaden en tikkie sturen

Hieronder staat een formulier. In dit formulier voer je je gegevens in, upload je de 2 foto's en plak je een link met jouw tikkie. Dit kan alleen van zaterdag 15 juni t/m zondag 23 juni. Daarna verloopt deze refund-actie. 

DE VOORWAARDEN

  • Je hebt je op voorhand hier aangemeld zodat wij alvast een financiële inschatting kunnen maken. Zet in de mail voor welke danser je komt en met hoeveel mensen je in totaal 2x komt. Dus bv: Ik kom voor Anna Vrolijk en ik kom in totaal met 4 personen 2x kijken.  We hebben voorlopig voor maximaal 50 mensen een refund beschikbaar (!!!)

  • Korting op je 2e kaartje is alleen bedoeld voor jouw kaartje en niet voor iemand anders. 

  • Al vertrouwen wij onze klanten, zien wij wel graag bewijs dat je 2x bent geweest. Daarom vragen wij jou een foto te maken vóór show 1 begint en ná show 2. Hier moet je zelf opstaan mét het bordje 'SHOW 1' en 'SHOW 2' dat op de tijdmachine is geplakt. Alleen dan hebben wij bewijs dat je 2x bent geweest. 

  • Het onderstaande formulier kan alleen worden ingevuld van zaterdag 15 juni t/m zondag 23 juni. Daarna kan het niet meer en verloopt de actie.  

  • Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 

  • Het is belangrijk dat je de link naar jouw Tikkie erin zet. Geen Tikkie = geen refund. 

Heb je vragen? Neem dan hier contact met mij op. 

Kortingsformulier

Ben je bij beide shows aanwezig geweest?
Hoe trots ben je op alle dansers?
NietEen beetjeTrotsHeel trotsZe waren geweldig!
Foto show 1 uploaden
Foto show 2 uploaden

Bedankt voor de inzending! Alle tikkies worden uiterlijk in de week van 1 juli betaald.

Tof dat je er was!

Logo Tijdmachine Eindshow 2024_200 dpi_2
"Dankjewel voor het mogelijk maken van deze show. Zonder jullie was het niet mogelijk dit te realiseren. Let's dance... be Confi.Dance!"

Hélène

Namens het hele team van Confi.Dance

bottom of page