top of page

INFORMATIE SELECTIETEAMS

Op deze pagina is alle informatie voor de selectieteams te vinden. Wij maken onderscheid tussen twee teams: Team Soumaya (maandag 18.45 uur - 19.45 uur) en Team Skip (zaterdag 10.00 uur - 11.00 uur). We zullen snel met twee goede namen voor de teams komen maar voor nu is dit lekker makkelijk.

Let op:

Wij ontvangen graag alle kledingmaten van alle dansers.

Ga naar 'informatie wedstrijdkleding'.

Nog niet alle informatie is volledig. We zullen je via mail laten weten wanneer er weer iets nieuws op de website staat. Heb je vragen? Stel die gerust over de mail. Hélène pakt deze vragen op. Liever telefonisch? Dat kan ook! Je kan bellen naar 06 46 40 65 10.

Selectieteams

team soumaya

Het team van Soumaya gaat dit seizoen voor het eerst deelnemen aan een groot danswedstrijd event van Nederland: Shell we Dance. Ook doen ze dit jaar weer mee met Show Your Talent (BRES Theater te Brielle).

AGENDA TEAM SOUMAYA

zaterdag 4 november 2023

uitje met alle selectiegroepen

meer informatie volgt

zondag 14 januari 2024

Deelname Shell we Dance Hoofddorp

zondag 24 maart 2024

Deelname Shell we Dance Hoofddorp

zondag 14 april 2024

Deelname Shell we Dance Hoofddorp

zaterdag 27 april 2024

Optreden Koningsdag Nieuwenhoorn

zondag 12 mei 2024

Deelname Shell we Dance Hoofddorp

zondag 9 juni 2024 | Selectie Carl

*Finale Shell we Dance

*Hoe vaker we meedoen met Shell we Dance, des te groter de kans is dat we in de finale komen.

Team Soumaya

team skip

Het team van Skip gaat dit seizoen voor het eerst deelnemen aan een groot danswedstrijd event van Nederland: Shell we Dance. Ook doen ze dit jaar voor het eerst mee met Show Your Talent (BRES Theater te Brielle).


AGENDA TEAM SKIP

NIEUWE DATUM

donderdag 19 oktober 2023 (herfstvakantie)

Kinderboekenweekfeest bibliotheek Hellevoetsluis

 

zaterdag 4 november 2023

uitje met alle selectiegroepen

*de training gaat in de ochtend gewoon door! Meer informatie volgt.

zondag 24 maart 2024

Deelname Shall we Dance Hoofddorp

zaterdag 27 april 2024

Optreden Koningsdag Nieuwenhoorn

zondag 9 juni 2024

Finale Shall we Dance

Zij zullen niet in de finale staan. Hoe vaker je mee doet aan hun wedstrijden (en dat zijn er heel veel in een seizoen) des te groter de kans dat je in de finale komt. Wij hebben er bewust voor gekozen niet vaak deel te nemen omdat dit het eerste jaar is dat ze wedstrijden gaan doen. Het is natuurlijk wel heel tof om naar de finale te gaan!

Team Skip

shell we dance

Het zal voor jullie helemaal nieuw zijn dat jouw kind mee gaat doen met wedstrijden. Voor ons is het ook helemaal nieuw en erg spannend! Shell we Dance is een goede competitie om aan deel te nemen als je net start met wedstrijden. We hebben er voor gekozen het team van Skip één keer mee te laten doen (dit leek ons meer dan genoeg) en het team van Soumaya vier keer (yes, aanpoten! Maar kei leuk!).

Wil je meer informatie over Shell we Dance? Ga dan naar hun website en/of check hun Instagram.

Graag lichten we drie belangrijke details toe:

1. Aanwezigheid
Wij gaan er vanuit dat alle dansers aanwezig zijn bij alle wedstrijden. Bij afwezigheid gelieve dit zo snel mogelijk bij ons via mail te melden. Dan kan het team hier rekening mee houden met hun formaties.


2. Kosten deelname

Deelname aan een Shell we Dance wedstrijd kost voor elke danser €7,50.

Wij zullen dit tegen die tijd met jullie regelen.

3. ID/Paspoort

De reglementen zijn streng. Zo is het belangrijk dat wij een kopie van hun ID/paspoort op zak hebben tijdens de wedstrijd. Dit i.v.m. de leeftijdscategorie regels (zie op de website het kopje reglementen).
Mail ons een foto of pdf van ID/paspoort en zet in de bestandsnaam de naam van de danser.

Praktische informatie over carpoolen, betalingen, haar/make-up, hulpouders etc. zullen wij later met jullie communiceren. Blokkeer eerst die agenda's voor deze super toffe wedstrijden!

zondag 14 januari 2024

Dit is de éérste Shell we Dance wedstrijd voor selectie Soumaya. Het is voor de dansers van Skip héél erg leuk om te komen kijken! Ook heel handig om alvast te zien en voelen wat hen te wachten staat. Wil je mee? Vul dan het formulier in en dan maken we er een leuk uitje van voor de dansers van Skip!

Shell we Dance
voor de selectiedansers
van Skip

Kom gezellig mee op 14 januari 2024!

Leuk! We zetten je op de lijst en je hoort nog van ons!

wedstrijd/demo kleding

Alle selectiegroepen ontvangen voor het eerst dit jaar hun eigen wedstrijd / demo kleding. Dit zullen zij dragen tijdens wedstrijden en optredens. Wij vragen alle ouders/verzorgers deze kleding zelf te bekostigen. Dit zal niet meer dan €50,- per danser zijn De kleding blijft ook in jullie bezit en het mag altijd gedragen worden. Let wel: tijdens de wedstrijden en optredens dient de kleding wel netjes, schoon en heel te zijn. Het moet het hele seizoen (2023/2024) mee.

Willen jullie het onderstaande formulier zo zorgvuldig mogelijk invullen? Dan kunnen wij binnenkort de kleding in orde maken. Gelieve dit formulier vóór  vrijdag 29 september in te versturen.

Wedstrijdkleding

Wedstrijdkleding - formulier

Ik dans in

We willen graag je maat weten van de merchandise die wij nu verkopen. We willen wel graag keuze hebben uit verschillende kledingstukken en maten. Weet je je maat niet? Kom dan maandag 25 of donderdag 28 september even passen (!)

Kies de maat van jouw reguliere Confi.Dance T-SHIRT
Kies de maat van jouw reguliere Confi.Dance HOODIE
Kies de maat van jouw Confi.Dance JASJE

Dankjewel. Wij gaan aan de slag :) 

selectie uitje | za 4 nov. 2023

Zaterdag 4 november 2023 organiseren wij een selectie uitje voor alle selectiedansers. Wat we gaan doen is nog een verassing! Het zal ieder geval na 15.00 uur plaatsvinden en we proberen de eigen bijdrage echt zo laag mogelijk te houden. Als we meer informatie hebben ontvang je van ons een mail!

Selectie uitje

Kinderboekenweekfeest | do 19 okt.
Selectie skip

Wij zijn door de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta Hellevoetsluis gevraagd het Boekenbal te openen! Het Boekenbal staat in het teken van de Kinderboekenweek. Wij mogen een optreden verzorgen waarin we de dans van Kinderen voor Kinderen 'Hier bij mij thuis' laten zien. Dit doen we in de foyer, helaas niet in de theaterzaal net als vorige keer.

Omdat er dus beperkt ruimte is in de foyer, treden we alleen op met de selectie dansers van Skip.

Kinderboekenweekfeest

  OPTREDEN DANS  

De komende 3 zaterdagen repeteren de kinderen in de les voor het optreden. Zij leren de dans van Kinderen voor Kinderen 'Bij mij thuis.' Zie hieronder de linkjes naar de tutorial op YouTube en de videoclip.

Wat zij tot nu toe hebben geleerd in de lessen dienen zij nog steeds te kennen. We gooien de geleerde choreografieën niet weg... Ze komen later vast wel weer van pas!

Moeten ze de dans naar links

of naar rechts kennen?

Dat gaan we a.s zaterdag even uitzoeken met z'n allen :) 

  TIMETABLE 19 OKT.  

Locatie

Bibliotheek Hellevoetsluis (Vesting)

Opzoomerlaan 106

12.30 uur aanwezig ingang

12.35 uur naar zaal 9

(spullen kunnen we daar laten, ouders mogen niet mee naar zaal 9)

13.00 uur optreden foyer

13.10 uur terug naar zaal 9

direct daarna spullen pakken

en dan zijn ze klaar.

13.30 uur geef ik een dansworkshop in zaal 9

(hier moet je je voor inschrijven

op de website)

  SHOWKLEDING  

Dit optreden kwam onverwachts (wel heel leuk!) in ons schema. Omdat we hier niet top gerekend hebben, is de show/wedstrijdkleding nog niet klaar. Daarom houden we ons nu aan de standaard showkleding die we al jaren gebruiken:

- je eigen zwarte Confi.Dance shirt

- kort blauw/zwart/wit spijkerbroekje

- je ontvangt lange kousen van mij in zaal 9

- leuke (schone) sneakers

- hoge strakke staart (zonder plukjes) of bij kort haar uit het gezicht

- je mag make-up op doen!

Heb je geen eigen Confi.Dance shirtje? Laat het ons even via de mail weten. Het is niet verplicht om deze nu aan te schaffen.

smartphone

Ik, Hélène, ben het aanspreekpunt voor al je vragen m.b.t. de selectie. Selectie ouders mogen naast mail ook altijd bellen: 06 46 40 65 10.

 

Let op: berichtjes (sms en WhatsApp)

worden NIET beantwoord.

bottom of page