top of page

INFORMATIE Grow.

PAGINA IS IN ONDERHOUD. WANNEER DE PAGINA WEER KLOPT KRIJG JE BERICHT.

Op deze pagina is alle informatie voor GROW. (zaterdag 10.00 uur - 11.00 uur) te vinden.

Nog niet alle informatie is volledig. We zullen je via mail laten weten wanneer er weer iets nieuws op de website staat. Heb je vragen? Stel die gerust over de mail. Liever telefonisch? Dat kan ook! Je kan bellen naar 06 46 40 65 10.

Selectieteams

GROW. BY CONFI.DANCE

zondag 24 maart 2024

Deelname Shell we Dance Hoofddorp

zaterdag 27 april 2024

Optredens Koningsdag

10.30 uur Vesting Droogdok

13.30 uur Nieuwenhoorn Oude Woelhoek

(verdere informatie volgt)

zondag 9 juni 2024

Finale Shell we Dance

Zij zullen niet in de finale staan. Hoe vaker je mee doet aan hun wedstrijden (en dat zijn er heel veel in een seizoen) des te groter de kans dat je in de finale komt. Wij hebben er bewust voor gekozen niet vaak deel te nemen omdat dit het eerste jaar is dat ze wedstrijden gaan doen. Het is natuurlijk wel heel tof om naar de finale te gaan!

Team Skip

koningsdag

Informatie volgt

Shell we Dance

shell we dance

Het zal voor jullie helemaal nieuw zijn dat jouw kind mee gaat doen met wedstrijden. Voor ons is het ook helemaal nieuw en erg spannend! Shell we Dance is een goede competitie om aan deel te nemen als je net start met wedstrijden. We hebben er voor gekozen Grow. één keer mee te laten doen, dit leek ons meer dan genoeg.

Info volgt! Hieronder staat oude informatie!

Wil je als publiek je kind aanmoedigen? Tof!

Check de website hoe je aan kaarten komt en/of download de informatie op PDF.

  DEELNAME/KOSTEN  

Wij gaan er vanuit alle dansers aanwezig zijn bij alle wedstrijden. Check alvast de agenda. Weet je al dat een dag niet gaat lukken? Vermeldt dit dat zsm via mail.

Betaling deelname + kleding

Deelname aan een Shell we Dance wedstrijd kost  elke danser €7,50 incl. 9% btw. Alle ouders ontvangen voor het einde van 2023 een factuur met daarin de kosten voor de wedstrijden (4x voor Impact. en 1x voor Grow.). Een eventuele finale plek factureren wij later. Wij factureren daarbij ook gelijk de selectiekleding.

Refund

Je betaald in de eerste instantie voor alle wedstrijden ongeacht of je er wel of niet bij bent. Waneer je een wedstrijd niet bij kan wonen horen wij dat graag z.s.m. via mail. Tot 2 weken voor de wedstrijden kunnen wij de deelname kosten terugstorten. Daarna geven wij geen geld meer terug, dat ontvangen wij namelijk ook niet meer terug van de organisatie.

  ID/PASPOORT  

De reglementen zijn streng. Zo is het belangrijk dat wij een kopie van hun ID/paspoort op zak hebben tijdens de wedstrijd. Dit i.v.m. de leeftijdscategorie regels (zie op de website het kopje reglementen). Doe dit op een veilige manier. Op de knop hieronder kan je lezen hoe je dat precies kan doen.

 

Mail ons UITERLIJK 31 DECEMBER een foto of pdf van ID/paspoort en zet in de bestandsnaam de naam van de danser. Doe dit meteen als je de betaling doet.

 

Géén foto of PDF ID/paspoort

= géén wedstrijd!

  PRAKTISCH  

Tijden 14 jan. 2024

 

17.15 uur aanwezig

18.00 uur wedstrijd

19.30 uur einde wedstrijd

Adres: Raadhuisplein 3 Hoofddorp

 

Carpoolen

Hoofddorp is een eindje weg. Misschien lukt het niet voor alle ouders om mee te komen om naar de wedstrijd te komen kijken. Hopelijk wel want support is natuurlijk super belangrijk (!!!). Mocht je vervoer nodig hebben of heb je een plek vrij in de auto? Stuur ons dan een mail zodat wij het carpoolen kunnen regelen. Doe dit ook meteen met het versturen van de ID.
 

Hulpouders

Hulpouders op de dag zelf zijn niet nodig. Er mag maar één begeleider mee backstage. Dat zal de coach zijn. De rest zit in het zaal als publiek.

 

Wil je graag hulp aanbieden voor praktische zaken? Daar zijn we heel dankbaar voor! Er valt genoeg te regelen zoals het organiseren van het carpoolen, eventueel haren vlechten en misschien nog meer waar we nu nog niet bij stil hebben gestaan. Laat het ons via mail weten dat als je zou willen helpen.

Kleding

Ga naar het kopje wedstrijd/demo kleding.

Belangrijk linkjes

zondag 14 januari 2024

 

Dit is de éérste Shell we Dance wedstrijd voor Impact. Het is voor de dansers van Grow. héél erg leuk om te komen kijken! Ook heel handig om alvast te zien en voelen wat hen te wachten staat. Wil je mee? Vul dan het formulier in en dan maken we er een leuk uitje van voor de dansers van Hélène! We hebben al een aantal aanmeldingen binnen.

voor de selectiedansers
van Hélène

Kom gezellig mee op 14 januari 2024!

Leuk! We zetten je op de lijst en je hoort nog van ons!

smartphone

Ik, Hélène, ben het aanspreekpunt voor al je vragen m.b.t. de selectie. Selectie ouders mogen naast mail ook altijd bellen: 06 46 40 65 10.

 

Let op: berichtjes (sms en WhatsApp)

worden NIET beantwoord.

bottom of page