top of page
Zwarte lucht

EINDVOORSTELLING 2024 | STOEP SPIJKENISSE

TIJDMACHINE

Zaterdag 15 juni 2024 staan we met Confi.Dance naar theater de Stoep in Spijkenisse! Wij zitten al vol in de voorbereidingen om er een fantastische show van te maken. Lees hieronder de belangrijkste informatie die je moet weten over de eindvoorstelling.

 Let op: praktische zaken als halen/brengen, eten/drinken etc. komt er binnenkort op te staan. Exacte tijden voor de generale komt uiterlijk zaterdag 1 juni op de website te staan (en dit kan ook om 23.59 uur zijn) 🙃 

  SAVE THE DATES  

Ga hier naar alle informatie over de generale repetitie op 8 juni en de eindvoorstelling op 15 juni.

  HULPOUDERS  

Ook dit jaar zijn hulpouders van groot belang om de voorstelling te kunnen draaien. Je kan je hier aanmelden als hulpouder. Op deze pagina staat ook de indeling van de hulpouders.

  DANSVIDEO'S 

Enkele groepen zijn er dansvideo's gemaakt. Hieronder zijn ze te downloaden via WeTransfer.

Mini's 2/3 jaar zaterdag 10.15 uur

Mini's 4/5 jaar zaterdag 11.00 uur

Grow. by Confi.Dance

  FINALEDANS  

Aan het einde van de show komen alle dansers op met het finale nummer. Alle dansers krijgen dezelfde choreografie te leren: de Tijdmachine dans. Dit is de dans die we bij de flashmob en de videoclip hebben gedaan De dansers kunnen deze dans online leren. uiteraard blijven we hem ook herhalen tijdens de danslessen. De dans is te leren op deze pagina

  KLEDING  

Ga hier naar alle informatie over de kleding voor de eindvoorstelling.

  MUZIEKMIXEN  

Ga hier naar alle muziekmixen.

  SPONSORS  

Vorig jaar hebben we 3x het BREStheater bijna uitverkocht. Bij elke show konden om precies te zijn 198 mensen kijken. In totaal hebben bijna 600 mensen van onze shows kunnen genieten. Tijdens de evaluatie zijn we tot de conclusie gekomen dat het BRES voor dit jaar echt te klein is. Daarom maken we een spannende stap en huren wij de Stoep af. Ter vergelijking: in de Stoep passen 635 mensen (!!!) per show. Het zal je dan ook niet verbazen dat de kosten voor deze voorstelling ook vele malen hoger liggen. Zoals ik zei... een heel spannende stap dus.

Om de show te bekostigen zijn wij opzoek naar sponsors! Gelukkig zijn er al een hoop bedrijven die ons sponsoren of ons zelf geld doneren. We hebben ons sponsordoel alleen nog niet bereikt. Weet jij iemand? Of wil je zelf sponsoren? Alle informatie is hier te lezen!

  ...  

...

Logo Tijdmachine Eindshow 2024_300dpi_16x19cm.png

De kaartverkoop is gestart!

De kaartverkoop is begonnen en is hier te vinden, via de website van Theater de Stoep.

Wat ontvang je precies bij een kaartje?

✅ Toegang tot een 1.5 uur durende spetterende show van de Confi.Dance dansers!

✅ Video registratie via WeTransfer

✅ Foto's van backstage en op het podium via WeTransfer

✅ Een consumptie bij de Stoep

✅ Garderobe

The  future  starts today, not tomorrow.

Deze pagina richten wij helemaal in met alle informatie die jij als ouder/verzorger moet weten m.b.t. de eindvoorstelling. Voor nu is dit voorlopig alle informatie. In de danslessen zijn de docenten al bezig met de voorstelling. 🤩

De Stoep zal een mooi cadeau zijn voor de 5 dansseizoenen die we dan hebben gedraaid. Ongelooflijk wat we in zo'n korte tijd hebben bereikt met z'n allen. Grote dank aan mijn team, alle loyale klanten, alle enthousiaste dansers, het bestuur van de Oude Woelhoek en mijn naasten die dit allemaal mogelijk maken!

Let's dance... be Confi.Dance!

✌🏻 Hélène

bottom of page