top of page

HUISREGELS

🤝 Respecteer elkaar

#1 regel: Zero tolerance beleid.

Pesten = vertrekken.

Hier kan je dat nog een keer nalezen. 

🩳 Kom in danskleding

We zien steeds meer kinderen die in hun spijkerbroek of met hun regenlaarzen de dansles in stappen. Onze huisregels: goed zittende danskleding met schone sneakers (en dit mogen buitenschoenen zijn, zolang ze maar schoon zijn). Haren vast en sieraden thuis of in de tas. 

❌ Afmelden

Afmelden kan heel snel en simpel via onze Bueno ledenapp. Daar kan je eventueel ook de reden vermelden. Gelieve dit niet meer via mail te doen. 

💬 Communicatie

Studio Confi.Dance is te bereiken via info@studioconfi-dance.nl, het contactformulier of door te bellen naar 06 46 40 65 10. Wij beantwoorden géén WhatsApp of sms berichten.

💧 Flesje water mee

Officieel mogen wij geen bekertjes water aan de kids geven i.v.m. het horeca gedeelte waar er water word verkocht. Neem daarom een flesje water mee. Wij gaan geen bekertjes water meer uitdelen. Nogmaals; neem water mee, géén sap. Sap blijft buiten de zaal.

☕️ Géén ouders achter de bar

Enkele klanten mogen met toestemming koffie en thee inschenken als er niemand achter de bar staat. Staat er niemand? Dan is de bar dicht. Het is niet toegestaan jezelf te bedienen.

bottom of page